Zoek hotel in de buurt van:

Etap Hotel Brugge Centrum

Marie Popelinplantsoen 4, 8000 Brugge - toon op plattegrond

Etap Hotel Brugge Centrum Low-budget hotel volgens de Etap formule. Bij het Centraal Station van Brugge.

Ligging
Het nieuwe Etap hotel bevindt zich in het centrum van Brugge, in de nieuwe site "Groen Brugge" naast het treinstation. Dankzij zijn centrale ligging, leent het hotel zich uitstekend voor vakantietrip in Brugge. Tal van bezienswaardigheden zoals het Belfort, de O.L.V. Kerk en het Minnewater bevinden zich op loopafstand.

Kamers
Etap hotel Brugge Centrum Station beschikt over kamers van verschillende types die geschikt zijn voor 1, 2 of 3 personen. Alle kamers zijn modern ingericht met zachte en rustgevende kleuren. De kamers zijn voorzien met een eigen douche, toilet en televisie.

Faciliteiten
Het hotel heeft 24uurs receptie, een ontbijtbuffet en drank en snack automaten. In de lobby en op de kamer is er draadloze internetaansluiting.

Bereikbaarheid
Het hotel ligt naast het centraal station van Brugge (aan het Marie Popelinplantsoen). Publieke parkeergelegenheid is vlak bij het hotel.

Waarom
Alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wanneer u kiest voor Etap Hotel Brugge Centrum Station bespaart u veel geld op uw overnachting zodat u tijdens uw verblijf in Brugge meer te besteden heeft.

 

Foto's

etap1.jpg etap2.jpg etap3.jpg etap4.jpg

 

 

Naar Brugge...
...met de trein

Met de trein naar Brugge

Met de trein naar Brugge

Naar Brugge...
...met de auto

Met de auto naar Brugge

Met de auto naar Brugge

Naar Brugge...
...parkeren

Parkeren in Brugge

Parkeren in Brugge