Zoek hotel in de buurt van:

Hotel Ibis Brugge Centrum

Katelijnestraat 65A, 8000 Brugge - toon op plattegrond

Hotel Ibis Brugge Centrum Het historische Middeleeuwse pand van IBIS Brugge ligt in het hart van de stad, vlakbij het Minnewater en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Ligging
Het historische middeleeuwse pand van ibis Brugge Centrum ligt in het hart van de stad, op enkele minuten van het station, vlakbij het Belfort, de O.L.V.-kerk en het Minnewater, en op loopafstand van andere bezienswaardigheden.

Kamers
De ibis kamers zijn moderne en comfortabel, met een zacht bed en een functionele badkamer.

Faciliteiten
Bij ibis wordt een ontbijtbuffet geserveerd, dat van 6.30 tot 10.00 voor u klaarstaat. U vindt er traditionele en continentale producten. En om het nog lekkerder te maken, voegt ibis elke dag een lokale specialiteit aan het aanbod toe.

Bereikbaarheid
U bevindt zich in het historische centrum. Uit de richting van Gent/Brussel, E40, afrit 9 Oostkamp naar Brugge. In Brugge: rechtdoor naar de Katelijnestraat en parkeerplaats Katelijne. Vanuit Oostende E40 en Lille A17: afrit Brugge, volg St.-Michiels, passeer de eerste 2 rotondes, rechtdoor, onder de spoorbrug, richting Maldegem-Oostkamp, na de brug gaat u links bij het 1e verkeerslicht en u volgt parkeerplaats Katelijne. Bij het hotel is een binnenparkeerterrein aanwezig.

Waarom
Een gezellig hotel op een top locatie in Brugge.

Reserveren

Dit hotel laat haar reserveringen afhandelen door:

» Booking.com

 

Foto's

ibis4.jpg ibis3.jpg ibis2.jpg ibis1.jpg

 

 

Naar Brugge...
...met de trein

Met de trein naar Brugge

Met de trein naar Brugge

Naar Brugge...
...met de auto

Met de auto naar Brugge

Met de auto naar Brugge

Naar Brugge...
...parkeren

Parkeren in Brugge

Parkeren in Brugge